Bilgi Paylaşım Forumu » Eğlence Mizah Oyun » Muzik » Şarkı Sözleri
Değerini Bilmek Gerekir Aşkın - Yıldız Tilbe
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

08-08-2008 11:22 PM
Katılım Tarihi: 28.04.08
Kullanıcı Avatarı ferdi

Admin

Değerini bilmek gerekir aşkın,
Ve ona kattığı değeri yılları
Aşk ne iç geçirmektir bir bankta
Ne de elle elle dolaşmak mehtapta

Gün olur kar yağar yağmur yağar
Birlikte yaşanacak koca bir ömür var
Değerini bilmek gerekir aşkın

Güzel bir şarkıya benzer aşk
Ama kolay mıdır bir şarkı yaratmak
Değerini bilmek gerekir aşkın

i39.tinypic.com/2md096o.gif

..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..

acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma
yanlarına gittiğimde
odaları boştu çarşafları temiz
bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz

bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden
tazminatım suskunluk
beni ait olmadığım şehirlerde aramayın
adresimin caddesi../..burukluk

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Aritmatik Deli, Fakirlik Üstüne (Küçük Yaşta) - Rafet Yayan, webcamXP PRO, Y Harfiyle başlayan rüyalar, Ünlülerin msn adresleri ( buyrun sizler icin ) :D, BRONS VE AKCIGERLERDE ANORMALLIK (YENIDOGAN), ==Yıpranmış yürek==..., Çalsam Olmuyor - Seyfi Doğanay, SenSizLik, Ahşap çalışmalar, TÜRK YALANLARI BUYRUN, Farkındayım - Sezen Aksu, Değerini Bilmek Gerekir Aşkın - Yıldız Tilbe, Müjdele....., Üç Aylara Girildiğinde Okunan Duâ  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence