Güneş battı,
Gece sessiz , ıssız vede ağlamaklı
Gözümden süzülen iki damla yaş
Yüreğime dokru akıyor.....
Her yazdığın acı vermeye başladı
Yok dedin olamaz dedin
Her kelime canımı yaktı
Ağlıyorum , senin için ne anlam ifade ederki
Bu nasıl sewgi ÖLDÜRDÜ BENİ......
Sevgiden bahsetme bana
Sewiyorum bende deme sakın
Bu nasıl sewgidir sende ki bu yürek nasıl böyle sewer
Benim düşündüğüm yüreğin böyle değildi ,
Yine yanıdı cem meğer.....
Bu nasıl sewgi ÖLDÜRDÜ BENİ......
Adını sen koy dedim
Ben adını bulmuştum oysam
Adını ben koysaydım böyle olmazdı bu şiir
Bu şiiri sen yarattın,
Adınıda sen bul o zaman.........
Yıktığın, harap ettiğin yüreğimin, bilerek yada bilmeyerek, sesini duyuyorsan eğer kırma beni bu sefer... ADINI SEN KOY BU ŞİİRİN !!!
Nedenini bilmiyorum,
Ama...
Bugün herzamankinden daha çok ihtiyacım var sana...
Çok eksiğim bugün...Yine batıyor güneşle birlikte kayboluyor tüm direncim,umutlarım!'Ben artık onsuz yapabiliyorum...!
dediğim günler toz duman olup yapıştı yine boğazıma,Nedense tutamıyorum sensizliğin çıldırtan isyanını bugün!.amlıyor gözyaşlarım...
Bak,
Yine çekildi;
Evli evine,köylü köyüne!
Nedenini bilmiyorum,ama;
Evsiz,köysüz kaldım bugün,bu gece...!
Herkes sığınacak bir çatı buldu gerçek benliklerde,bense sensizliğin kimliksiz çatısına sığındım yine...
Bana gelen tüm yollar kapandı,yolsuz kaldında dönemedin mi?Yoksa çıkar bi yol mu buldun kendine!!!
Bilmiyorum sebebini,sonucunu çok yanlızım bu gece...
Çözülmeyen düğüm,
Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik...
Yetmiyor yaşamaya,
Bi ben bi de sensizlik...
Nedenini bilmiyorum,ama;
Çok koyuyor bugün,bu gece bu bilinmezlik!
Herşeyi bi nedene bağladımda,bi olmayışını bağlayamadım sonuca...
Belki de bunun için acıtıyor bu denli,kıvrandırıyor....Çok sevdim diye mi kaybettim seni,çok sevilemedim diye mi...
Tüm sessiz çığlıklarıma inat bozuyorum gizli suskunluğumu ... Gitmek Gerekir Bazen,Yüreği Dinlendirmek Ve Yalnızlığın Seni Olgunlaştırmasını Beklemek İçin! İşte Vakit Geldi Sevgili O Gün Bu Gündür!
Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir.
Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.